معرفی جامع آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیکی

آسانسورهای هیدرولیک بر اساس جک های هیدرولیکی کار می کنند. استفاده از جک های هیدرولیکی بسیار متنوع است. احتمالاً نمونه هایی از این جک ها را در دستگاه های کوچکتر دیده اید. جک های هیدرولیکی از طریق نیروی فشار روغن کار می کنند.
در کاربرد این جک ها در آسانسور هیدرولیک ، فشار روغن از طریق دستگاهی به نام واحد پاورپوینت تامین و به پیستون ها منتقل می شود.
پیشرانه این نوع آسانسورها به دو نوع مستقیم و غیر مستقیم طبقه بندی می شود. در سیستم مستقیم حرکت کابین ، جک مستقیماً به کابین متصل می شود و در سیستم غیر مستقیم ، جک با حرکت سیم بکسل متصل به کابین جا به جا می شود.
به لحاظ ساختاری ، جک های هیدرولیک در قسمت پایین واگن آسانسور قرار دارند و از نیروی هیدرولیکی برای بالا بردن آسانسور استفاده می کنند.
در واقع ، پمپ نصب شده در واحد قدرت با فشار دادن زیر پیستون های جک هیدرولیک روغن را ارسال می کند. به این ترتیب باعث بالا آمدن آسانسور می شود. با تخلیه روغن پیستون ، آسانسور به سمت پایین حرکت می کند. طبیعتاً با تعیین دقیق میزان روغن تخلیه شده می توان محل دقیق آسانسور در هر طبقه را تعیین کرد.

مزایای آسانسور هیدرولیکی

همانطور که قبلاً ذکر شد، استفاده از بالابر هیدرولیکی فواید زیادی دارد.

  • اولین مزیت آسانسورهای هیدرولیکی  آن این است که شما به موتورخانه پشت بام نیازی ندارید و هزینه های ساخت این اتاق را کاهش می دهید و فشار عمودی بر اسکلت ساختمان را از بین می برید.این ویژگی، نصب این نوع آسانسور را در خانه های قدیمی و بدون آسانسور آسان تر می کند.
     
  • ساختار سبک ، فضای محدود مورد نیاز و کابین های مختلف از دیگر مواردی است که آسانسور هیدرولیک را نسبت به رقبا برتر نموده است.
     
  • مهم ترین نکته ای که باید در مورد مزیت آسانسورهای هیدرولیک بدانید این است؛ که در این نوع آسانسور نیازی به چاه آسانسور نیست و می توان این آسانسور را در نمای ساختمان نصب کرد. پانوراما یا شیشه نصب شده است.
     
  • از نظر استهلاک و خسارت، باید گفت که آسانسورهای هیدرولیک از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بودند. و استهلاک آن ها نسبت به سایر آسانسورها بسیار کمتر است.
     
  • آسانسورهای هیدرولیکی از ایمن ترین آسانسورهای موجود هستند. سقوط در آن ها تقریباً غیرممکن است.
     
  • از دیگر مزایای آسانسورهای هیدرولیکی آن می توان به بالابرهای هیدرولیکی پرقدرت برای تحمل وزن های سنگین اشاره کرد. در حقیقت ، آسانسور هیدرولیکی در اصل برای حمل بارهای سنگین در ارتفاعات کم طراحی شده است.
     
  • حرکت آرام و بی صدا آسانسور هیدرولیک نسبت به آسانسورهای کششی دیگر ویژگی مثبت این آسانسورها می باشد. آسانسورهای هیدرولیکی نرم و آرام تر از آسانسور های کششی هستند. هنگام شروع و توقف نیز کمتر احساس لرزش خواهید کرد. بنابراین ، استفاده از آن لذت بیشتری برای شما خواهد داشت.
     
  • دلیل بی سر و صدا بودن انواع آسانسورهای هیدرولیکی این است که موتور فقط هنگام بالا رفتن کابین روشن و کار می کند و هنگام پایین آمدن کابین موتور کاملاً خاموش است.
     
  • در آسانسورهای هیدرولیک 40٪ مصرف آهن کمتری نسبت به آسانسورهای کششی داریم که این به معنای هزینه کمتر برای کارفرما در یک پروژه است.
     
  • امکان افزایش یک طبقه به آسانسور (پشت بام) مناسب برای ساختمان هایی که روف گاردن یا هر نوع پشت بامی که دارند.
     
  • ظرفیت کابین را در مقایسه با آسانسورهای کششی می توانید تا 15٪ افزایش دهید . ایمنی بالا و عمر مفید بیشتر در محیط های مرطوب که در مکان های مرطوب ایران مانند شمال و جنوب ، آسانسورهای هیدرولیکی بسیار ایده آل هستند.
     
  • مناسب برای اجرا در بناهای قدیمی و تاریخی مانند موزه ها. زیرا می توان در ساختمان های قدیمی از سازه های خود ایستا برای نصب انواع آسانسورهای هیدرولیکی استفاده کرد.
     
  • ایمنی در صورت وقوع زلزله

با توجه به اینکه در آسانسور هیدرولیک از وزنه یا طناب بکسل استفاده نمی شود و امکان سقوط کابین یا ریزش وزنه ها روی کابین در زمان زلزله و شوک های شدید وجود ندارد. بنابراین با انتخاب آسانسور هیدرولیکی به جای آسانسور کششی ، سلامتی ساکنان را در هنگام زلزله در آسانسورهای هیدرولیکی تضمین کرده اید.
 

  • سهولت و سرعت عمل در عملیات نجات اضطراری

از آن جا که در این آسانسور موتورخانه ای وجود ندارد ، برای نجات افراد در آسانسور نیازی به رفتن به طبقه آخر نیست و سرعت عمل شما بیشتر است. همچنین عدم نیاز به آزاد کردن فک ترمز و سپس آوردن طناب های یدک کش به جایی که مشخص شده اند و توجه به این نکته که اگر طناب یدک کش علامت گذاری نشده باشند، شما به هیچ وجه نمی توانید کابین را به سر طبقه برسانید ، اما در آسانسور هیدرولیک ، حتی اگر برق قطع شود ، با تخلیه روغن ، آسانسور به پایین ترین طبقه ، یعنی همکف می رسد.
 

  • استفاده از فضای موثر ساختمان برای موتورخانه

از آنجا که محل اتصال بین جک و پاورپوینت فقط یک شلنگ پلاستیکی است ، می توانید موتور را در طبقه پایین ، جایی که اصطلاحاً پرتی وجود دارد ، قرار دهید. شما به ازای هر 10 متر شلنگ 1 افت فشار خواهید داشت، بنابراین مطمئن شوید که از نظر قدرت موتور مناسب را انتخاب کرده اید.

معایب آسانسور هیدرولیک

اما این آسانسورها نقاط ضعفی نیز دارند، که ممکن است برای گروه کوچکی از افراد مهم باشد.

  1. سرعت اولین و جدی ترین مشکل این آسانسورها است. در واقع بالابرهای هیدرولیکی سرعت کمتری نسبت به رقبای قدیمی خود دارند. حداکثر سرعت در بالابرهای هیدرولیکی 1 متر است ، در حالی که اخیراً میتسوبیشی در آسانسور کششی سرعت را به 24 متر در ثانیه رسانده است و سپس شرکت کانه با 17 متر بر ثانیه توانسته پیشرفت چشمگیری در این زمینه داشته باشد.
     
  2. از آن جا که در آسانسور هیدرولیک از جک استفاده می شود، ما محدودیت ارتفاع داریم . همچنین به دلیل محدودیت ارتفاع پیستون، در نهایت می توان از آسانسور هیدرولیکی در ساختمان های 5 طبقه استفاده کرد. مقدار این ارتفاع در جک های مستقیم 22 متر و ارتفاع مفید برای جک های غیر مستقیم 28 متر است. این دو ویژگی این آسانسورها را برای استفاده در ساختمان های کم ارتفاع بسیار جذاب کرده است.
     
  3. در صورت عدم امکان ایجاد چال آسانسور برای نصب مستقیم جک از پایین، برای نصاب مشکل بزرگی به وجود می آید و باید آسانسور هیدرولیکی طی مراحل سخت تر و طولانی تر کار کند.

تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
5 + 5 = ?

مقالات و مطالب